Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsen.

Jag går alltid vilse
Tappar bort mig själv
Gömmer undan
Mitt innersta
Det som är jag

I hopp om att
Slutligen duga
Passa in
Bli älskad
Hitta hem

Söker efter
Styrkan att stå fast
Modet att blotta mig
Den enkla tillhörigheten

Jag är på på väg ibland
men stigen är snårig
och jag går vilse
Igen.

© Kajsa.




Fri vers av Kajsa Karin VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-11-23 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Karin
Kajsa Karin VIP