Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tavla är det tänkt att bli till min yngsta son på hans födelsedag


Jazze

 

det är svårt att tro

att du blir 40 år

du har barnasinnet kvar

gillar lekar och upptåg

vad jag vill säga dig

nu när du kommit in

40 års krisen

är att jag hoppas att du tar

 din ålder på allvar

är rädd om dig

så inga ben blir brutna

att du tar det lugnt

så du slipper hjärnskakningar

och andra otrevliga krämpor

 

Grattis önskar jag din mor

på din 40 årsdag

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-07-15 13:48



Bookmark and Share


  Maria T
Fin hyllning till din son
2013-07-27

  Anya VIP
Fint brev!
2013-07-18

  ResenärGenomLivet VIP
Så fint skriven hyllning...
2013-07-18

  Eva Helene VIP
Ömsint hyllning!
2013-07-16

  ULJO
Fin hyllning
2013-07-15

    ej medlem längre
Fint!
2013-07-15

  Bibbi VIP
Applåd till denna fina hyllning!
2013-07-15

  Fem hjärtan VIP
Öm och fin önskan till älskat barn!
2013-07-15

  aol
ömt skaldat till din son,
2013-07-15

    ej medlem längre
ömsint!
2013-07-15

  Michaela Dutius
vacker hyllning till en Lilleman som blivit vuxen!
2013-07-15

  Lars Hedlin
Fint skaldat!
2013-07-15
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP