Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara är!

Skönt att bara få vara 

Härligt att få känna sig rå och orakad

Tankar som far 

Leker med olika scenarier

Kanske du finns i dessa drömmar?




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 419 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-07-15 15:54



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Underbart att bara få vara...
2013-07-18

  kerstin skriver VIP
bara vara orakad är nog skönt, inte för jag vet, men kanske som okammad och osminkad.
2013-07-16

  Lindha W Gustavsson
Ärligt o uppriktigt ordat av dig. Njut!
2013-07-16

  Angel of love
Njut och bara va, det är sommar och livet är ju faktiskt underbart! :)
2013-07-16

  anits VIP
Underbar känsla
2013-07-15

  Siggesdotter
Unnar dig att bara få vara...orakad och avslappnad! Sköt om dig fina poetvän!!
2013-07-15

  Carina Bendix
Ibland är det skönt att bara få vara! Det är sexigt med några dagars skäggstubb tycker jag, ;) Välkommen tillbaka till poeter! :)
2013-07-15

    ej medlem längre
Välkommen tillbaks!
2013-07-15

    ej medlem längre
just så..Lars!!
2013-07-15

  Sturesdotter
Diktrader om verklighet och dröm med lite flirt inbakat; går alltid hem ;)

(fast käre Lars, du får stava scenarier rätt :))))

Allt gott!

2013-07-15

  Tess74
skönt det, dessutom ska inte män raka sig för mycket tycker jag hahaha
2013-07-15

  Fem hjärtan VIP
Härlig känsla!
2013-07-15

    ej medlem längre
Bara njuta och vara sig själv...en lyxkänsla ibland.
2013-07-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Bland det bästa som finns! Att bara vara utan måsten hit och dit.
2013-07-15

  Rozsi.kovacs

ja helt rätt bara att få vara utan att man sig måste försvara... Jaget
i sin helhet bra Lars
2013-07-15

    ej medlem längre
Instämmer, skönt att få göra som man vill ibland.
2013-07-15

  KattenKin VIP
Härligt med egentid och att bara få vara!
2013-07-15

  Rise Little One
Helt underbart att bara få vara som den man är!
2013-07-15

    Dan Myrbeck
Håller med! Bra!
2013-07-15

  soligajag_1 VIP
Sån känsla vill jag med ha, inom mig..o sen dela med mig den som du gör!! Härligt!!! o bara vara.... njuta av det!
2013-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin