Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
In your dreams (som man säger)


Lucid Dreaming

När man drömmer, och plötsligt blir upplyst om att man drömmer, det kallas Lucid Dreaming.

Då kan man vara vaken i drömmen, styra drömmen, göra exakt vad man vill.

Det första man kommer att tänka på kommer fram i drömmen

men, det går inte att trolla bort sen.

Fan vad jag skulle vilja hamna i en sånn dröm, där jag kan trolla fram dej genom att tänka på dej

osen är det omöjligt att trolla bort dej.

Varför är det inte så i verkligheten?




Övriga genrer av Hemlig Agent
Läst 306 gånger
Publicerad 2006-03-04 14:18



Bookmark and Share


  nilu
Lucid dreaming, kan framkallas,..., om man vill gå den vägen...




ur empirisk synvinkel; ibland värt det...
2007-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Hemlig Agent