Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig frihet



Skär av mina fötter
annars kommer jag att lämna dig
Tejpa min mun
annars kommer jag säga att jag hatar dig
Bind mina händer
annars kommer jag att slå dig

Eller

Fyll min mun med din
låt mina händer få röra dig
tro mig
Ge mig frihet

och jag kommer att älska dig




Övriga genrer av yoyyo
Läst 1515 gånger
Publicerad 2006-04-03 14:32



Bookmark and Share


  LadyM
Vackert skrivet om det vackraste som finns :)!
Toppbetyg!
2006-06-18

    Hemlig Agent
Jättebra! Men jag tror att jag hade skrivit den annorlunda, kanske mer som en historia typ: "Du tejpade igen min mun i tron om att jag skulle säga "jag hatar dej" men egentligen så ville jag bara fylla min mun med din." Men då kanske den hade blivit lite för pessimistisk och sorgsen... Jag vet inte, bra tanke iallafall
2006-06-01

  Tino
Hur bra som helst... Du förklarar hur en människas
uppförande kan ha påverkats...
2006-05-30

    snabbmat
voi! den här var bra. känslan känns igen och det hela är snyggt utfört
2006-05-23

    Tobias Rautas
En stark och vacker dikt, fylld av bilder och klarsyn.
Den vill jag gärna bära med mig i mitt diktbagage...
2006-04-28

  Bissen
Helt underbar text!!!
2006-04-20

  anneluca
HÄR talar vi vacker poesi! Verkligen fint.
2006-04-18

    leave
åh, du skriver så fint! =')
2006-04-18

  Josi
Fantastiskt bra skriven!
2006-04-17

  Tove Meyer VIP
så fantastisk!
2006-04-16

  Malina
Jag älskar sättet du skriver, väldigt bra och så imponerande!
2006-04-14

  jobby
Vilken stark text!
Du har ett skönt flyt hela texten igenom.
2006-04-11

  puzzlekid
bien réussi, den sista versen var ett lyft. I början anade man räddhågset ett litet klichéslut, men nejdå inte alls! :) favoritlinje - tro mig, på något vis lyckades du få in en massa helträtt-kraft och så små ord blev så stora. Finurligt!
2006-04-09

  frozen_yoghurt
Jisses vad bra! Väldigt stark denna!
2006-04-08

    Jukebox
Så fantastisk! var det absolut bästa jag läst på länge. Berör så!
2006-04-07

  Semir
otroligt stark och känslosam dikt, lyser verkligen igenom!!!
2006-04-07

  Fredrik Stillesjö
Hej Yoyyo!

En dikt som går fram direkt! Jag är dock mer av den sorten som befinner mig i gråzonen mittemellan. Men det är bra att vara ärlig. MVH/Fredrik
2006-04-07

  Arte
precis, exakt så ska det vara, bra !!
2006-04-07

  Axelandra
starkt, bra

känner igen mig grymt mycket
2006-04-07

    uppåtframåt
Nice one. Allt eller inget. Inga katter kring het gröt, hellre en varm pil spikrätt in i hjärtat.
2006-04-06

    la-poet
det andra alternativet låter bättre :)

..det första låter jobbigt
2006-04-05

    Oprofessionell
Vackert & det känns som om känslorna sticker mig i ögonen, bra.
2006-04-04
  > Nästa text
< Föregående

yoyyo
yoyyo