Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag önskar du hade stoppat mig den där gången då jag började falla för dig, för jag faller än


Visst tänker jag på dig
ibland nu förtiden
Men aldrig som jag gjorde förr

Jag har gått över från att
dagdrömma till att drömma bort
mina nätter om
dig

Jag tänker att jag
borde gjort annorlunda
men det hade inte spelat någon större roll
Kanske några andetag hit eller dit

Visst drömmer jag om dagarna
då vi kunde sitta i timmar på café
och bara prata om allt men ingenting

Om dagarna
då jag fick ligga så nära dig att
jag morgonen därpå kunde
känna din doft även om jag aldrig
fick somna i din famn

Visst saknar jag dig då och då

Och visst drömmer jag om att
älska dig
men jag kommer nog aldrig älska dig
som jag gjort då

igen




Övriga genrer av yoyyo
Läst 1445 gånger och applåderad av 11 personer
Utvald text
Publicerad 2007-11-13 23:30



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
starkt och vackert
blir berörd
2008-11-02

  DanSan
****************

Grattis till stjärnan!

****************
2008-11-02

  poiulkjh
du skriver vekligen jätte bra! jag kände mig träffad dirket
2008-09-16

  himlen
jag känner igen mig så. du är bra du.
2008-07-19

  Katja-
galet vackert skrivet.
Texten träffade verkligen mig,
och visst känner jag igen mig!

K.
2008-07-17

    ej medlem längre
har inget annat att säga än att den berör och det är väl det som är meningen.
att man ska känna.
och som jag kände!
2008-02-01

  AneLa
jättebra dikt .
2008-01-23

    kung.karl
håller med, borde bli redaktionens val! BRA
2007-11-15

    Louise B
ja du yoyyo, varje gång tappar jag andan när jag läser dina texter, fast det är bra. jag slutar aldrig imponeras av ditt sätt att skriva och beröra. och faktiskt så gör den här lite ont i mitt lilla hjärta, men det är så det ska vara. jag kommer aldrig sluta älska ditt sätt att skiva. du är sjukt bra, men det vet du redan.
2007-11-14

  DanSan
*****************************

Mmm . . . kärlekens baksida på de där
gatorna som skaver fötterna och får
hjärtat att slå de där utdragna slagen
slagen som faller så tungt med rosens
doft . . .

Vad finns sedan?

Tja . . . ett försök att andas in och ut
En ny dag . . . nya behag , , , minnet
som stannar kvar, ett tröstlöst hjärta!

Du, ensam och . . . jag kommer nog
aldrig att älska dig igen . . .

Sätter fart på tankarna . . . och med
de orden fångar du läsaren/betraktaren
totalt!

Full pott av guldstjärnor osv . . .
Det här borde bli redaktionens val!!!

*APPLÅD och BOKMÄRKE*

*******************************
2007-11-14
  > Nästa text
< Föregående

yoyyo
yoyyo