Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min hjälte är sårad

åter igen har du hamnat där
jag vill mer än gärna hjälpa dig

jag förstår din situation
den kan likna min ibland
fast jag kanske inte förstår just allt

jag vill mer än allt annat hjälpa dig
för så ska det inte vara

du måste förstå
att du inte kan acceptera det

säg bara vad som helst
så gör jag det

du förtjänar inte det här
ingen gör

du borde vara den
som är lyckligast

som ler mest
och värmer folk med din kärlek

för det var så du var förr
du, min hjälte

jag ska försöka hjälpa dig
som du har hjälpt mig

min hjälte
jag ska göra mitt bästa
för att läka dina sår




Fri vers av losy
Läst 1257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-03-20 21:02



Bookmark and Share


  Johnny Chow
tummen upp:D
2006-05-01

  yoyyo
tårarna rinner som floder här.
vali du är den bästa som finns
fin text
2006-03-20
  > Nästa text
< Föregående

losy
losy