Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Big Brother är så jävla bra att jag får lust att bajsa på mig.



Big Brother är så grymt jävla bra!!!

Så bra att jag får lust att:

Bajsa på mig
Peta ut ögonen.
Trycka in ett finger i rumpan.
Dra mig i håret.
Slicka mitt anus.
Skrika svordomar som fitta och kuk.
Slå mig själv i magen.
Dricka kiss.
Andas in mina fisar genom en slang.
Gå naken till jobbet.
Vara full mest hela tiden.
Runka offentligt.
Tafsa på alla och allt.
Slåss med tjejer.
Olla gamla tanters glasögon.
Ta sönder saker.
Spy som en fontän.
Dricka tabasco genom näsan, öronen, röven och... munnen?

Jag får en så besinningslös lust att...

Förnedra mig själv.




Fri vers av Hobbydiktatorn
Läst 906 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-03-30 23:47



Bookmark and Share


  Katastroferna
Helt klockren! Bra exempel! Helt sjuk och alldeles underbart rolig.
2006-03-27

  curra
HAHAHAHAH SÅ underbart bra!!! Stämmer ju med!!!
2006-03-24

  yoyyo
hahahhaha :D
jag och en vän pratade i telefon, då hon läste upp denna hjälp va vi skratta.
och shit va den e bra :)
2006-03-23

  losy
så otroligt jävla bra!!! :D
2006-03-23

  Bell-
haha jävligt kul!!. :D.
2005-09-22

    AnnaN
det har du fångat bra: D Haha jag sitter och skrattar för mig själv-.- fullpott
2005-09-21

  pixter
:))))) och detta var så bra att jag fick lust att skratta ihjäl mig...
2005-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Hobbydiktatorn