Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Money makes the world go around.



Säg mig...

Mår du bättre av all reklam du har på dig?



... för det gör fan inte jag.




Fri vers av Hobbydiktatorn
Läst 402 gånger
Publicerad 2006-04-29 02:29



Bookmark and Share


  yoyyo
oo.. klockren!
2006-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Hobbydiktatorn