Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvar står ett dammigt bibliotek.



Jorden är rund.

Som en cirkel.

Vilsna vandrar vi runt den.

I fädrens spår.

Ur askorna skall vi stiga
för att än en gång markera
ett nytt kapitel i historieböckerna.

Upprepa oss.

Likt en cirkel.


Om jorden vore platt?




Fri vers av Hobbydiktatorn
Läst 513 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-05-12 10:21



Bookmark and Share


  ginny
hmmm...jag gillar den, men jag säger som Bob Hansson: "Jorden är rund för att vi lättare ska ramla in i varandras armar."
2005-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Hobbydiktatorn