Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

WC


Toaletten är det enda rum
man inte kan öppna från utsidan

Mitt täcke min kudde
på plats
Jag lyckas kräkas varje gång
du sparkar på dörren
Jag är rädd
men toalettstolen är min vän

Du skriker
Du skriker
men mina öron har slutat lyssna


Jag spyr
Du skriker att du kan
sparka in dörren om du bara vill
jag vet
jag vet att att du kan

Jag öppnar inte
men jag vet att om du
lyckas få upp dörren
slutar inte dina händer att slå
och dina fötter slutar inte att
sparka
förens jag inte rör mig
De slutar inte

Klockan är runt fyra
du har slutat skrika
Du börjar jobbet klockan 3
så jag tar mitt täcke och min kudde
låser upp dörren
då det slår mig

Idag är det tisdag
Du är ledig
Jag glömde

Jag hinner aldrig låsa dörren igen




Övriga genrer av yoyyo
Läst 992 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-02-21 07:55



Bookmark and Share


  Lillasyster F
Mardröm!
Hoppas att diktjaget inte är du.
2007-02-23

    död_häst
Wow.

Super.

Jätteläskig, otroligt gripande.
Hoppas det inte är självupplevt. =/
2007-01-23

  Tino
Väldigt stark, den höll högsta klass hela vägen... Spännande från början till slut! Innehållet var perfekt!
2006-05-24

    ej medlem längre
bra skrivet men....usch, hoppas den inte är upplevd.
tycker att du borde ta och sparka till den där killen mellan benen nästa gång när du möter honom (hårt). lycka till ;)
2006-04-06

  Daemon
Jag får bilder likt de i filmen "Ondskan".
Säger bara en sak: Krav Maga!!
2006-03-04

  Therés
som om en skräckfilm spelas upp i min hjärna då jag läser dina ord
Bra skrivet.
2006-03-01

  Manal
en otäck skrämmande dikt, men som flyter på väldigt bra. tyvärr kan nog många känna igen sig.. tyvärr
2006-02-27

    vilsen
denhär var riktigt otäck, men ack så bra !!! hoppas innerligt att den inte handlar om dig
2006-02-26

  K*
oh ajje ! :-/ mycket målande !
2006-02-26

  Pete
bra skrivet... men usch *kramar om*
2006-02-25

  Manic_Gambler
riktigt bra, hemsk. du skriver bra. good job!;)
2006-02-23

  Propella
Men herregud vad hemskt! *ryser* Du beskriver det så levande, så ångestladdat att jag inte kan skaka det av mig.
2006-02-23

    AnnaGs
du har gjort det igen...helt fantastik...puuh...
2006-02-22

  Andreas A
Tycker du ska presentera några
ömsinta typer för den här snubben,
som vet hur man ska behandla folk.
Kanske har han något att lära sig.

I övrigt tycker jag det var bra skrivet.

Sköt om dig.
2006-02-22

  losy
Hur gör du?
Fantastiskt bra!
2006-02-21

  Missi VIP
uschusch fy! vad hemskt! jag hoppas verkligen inte den är sann!!
2006-02-21

    kung.karl
mitt hjärta darrar

:/

bra skrivet
2006-02-21
  > Nästa text
< Föregående

yoyyo
yoyyo