Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet och jag åt glass idag


Livet och jag,
småkära i varandra
åt glass idag,
utom räckhåll för andra

Vi tog ledigt hela dan,
gick hand i hand,
strosade på stan
i gemenskaphetens band


Vi två,  utan Tjat från framtiden
utan Gårdagens börda,
kände vi den inre friden, 
glada, ja nästan lite rörda

 




Fri vers av Nic
Läst 925 gånger
Publicerad 2005-07-14 21:04



Bookmark and Share


  yoyyo
underbar!
2006-01-17

  Daniel_78 VIP
vilken lyckligt befriande liten sak,
jag log hela vägen på resan =)
2005-07-14

  Blebb
härlig, befriande på nåt sätt.. kan inte sätta fingret på vad det är som gör det, men jag gillar det hä. skarpt!
2005-07-14

  Marianne Kotilainen
Jättebra! Jag gillar när man "leker" med orden som du gjort! Det blir som en liten novell tycker jag..........Jag ser Er hoppsaspringande fram på gatan med en varsin glass i näven. Du och Livet ! HÄRLIGT !
2005-07-14

  Ola Rydberg
Superbra och gullig
gillade jämförelserna med livet
2005-07-14

  Jessi
Glass är helande! :)
2005-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic