Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Johanna

vi har inte känt varandra så länge
men vad spelar tiden för roll?
du är en livräddare
som räddar mig
när jag håller på och drunkna
du min älskade vän
betyder mer än vad ord kan säga
finns allitid där för mig och jag där för dig
Johanna min Älskade vän
min alldeles egna stjärna i nattmörkret!




Fri vers av losy
Läst 1304 gånger
Publicerad 2005-12-07 20:03



Bookmark and Share


  yoyyo
(L)
2005-12-07
  > Nästa text
< Föregående

losy
losy