Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den är till dig, men du vet inte för jag tänker inte berätta


du du du !

Fan fan fan

Fan vad jag ångrar
Att jag inte berättade för dig
Medan jag hade chansen
Fan fan fan
Varför sökte jag efter något ”bättre”
När du hela tiden fanns där?
Fan fan fan
Att jag inte kysste dig
När du ristade in våra namn i stjärnorna

Fan fan fan




Fri vers av losy
Läst 583 gånger
Publicerad 2007-04-18 20:50



Bookmark and Share


  yoyyo
nice!
2007-04-19

  ettjag
Attans, hopplöst jobbig känsla ! BRA.
2007-04-18
  > Nästa text
< Föregående

losy
losy