Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag gjorde det

jag kramade dig
jag gjorde det

våra kroppsvärmen
stötte ihop med varandra
i molekylform
och studdsade ut i rymden

jag kollade ut
jag gjorde det

min blick letade
intensivt efter det ansikte
jag egentligen inte ville se
och jag fann inget

jag log
jag gjorde det

jag kunde höra din röst
och se dig le
men dina mjuka bokstäver
kunde inte omvandlas
till ord, till meningar

jag tittade på dig
jag gjorde det

solens mjuka, härliga
strålar
träffade dina hudceller
och bildade det vackraste
piggment

jag var nervös,
upprymd
stum
förvånad
jag var det

de orden
som bildar meningen
\"jag älskar dig\"
kunde min tunga inte forma
mitt hjärta ville mer än allt
men hjärnan sa bestämt nej

jag for iväg
jag gjorde det

jag hade inget val
men det hade du



du kunde ha stoppat mig!




Fri vers av losy
Läst 648 gånger
Publicerad 2006-08-10 22:58



Bookmark and Share


  Johnny Chow
;)
2006-10-08

  yoyyo
du kunde ha stoppat mig!
Vali gillar denna
grymt
2006-08-11
  > Nästa text
< Föregående

losy
losy