Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

konst i hög klass

tänk och kunna skriva
kunna vara bra på att uttrycka sig
på ett poetiskt sätt

kunna måla med orden
rita bilder av de vackraste solnedgångar och
de vackraste regnbågar
tänk och kunna beskriva färger för blinda
beskriva musik för den döva

via mina ord vill jag måla en bild
av de känslor jag känner
vill jag förmedla vilka vyer som blommar fram
bland mina organ
vilka orkidéer som slår ut kring min pulserande aorta
att min aura skiner i alla regnbågens färger

jag vill få dig att se detta konstverk du skapade
innan du förstör det med den svarta färgburken
du gör sällan fel val
hittills har du bara gjort det en gång
jag vill inte se dig göra det igen

häng upp mig på väggen och se att jag faktiskt passar in
bland din uppblåsbara fåtölj och dina guld kuddar
och bland din klädhög som jag kan vila på
och fylla mina lungor med doften av ditt liv

häng upp mig på väggen så jag kan höra dina snarkningar
och titta på dig när du rullar om kring i drömmarnas magiska värld
häng upp mig så du kan se på mig, och stråla med ditt leende

tänk om jag hade förmågan
att smycka dig med rosa flamingos och kristallblått vatten
och sedan omvandla denna konst till känslor
så att du också fick känna som jag




Fri vers av losy
Läst 561 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-25 22:49



Bookmark and Share


  Childlike Wild
tänk att du har förmågan :)
om inte tänk om fanns,
hade inte din konst i hög klass funnits.

/T.
2008-01-12

  ettjag
wow, den här är grym, storslagen!
2007-08-16

    Jukebox
Åh, fy sjutton vad underbar denna var! Riktigt bra.
2007-07-30

  yoyyo
Du är så jävla grym!
2007-07-26
  > Nästa text
< Föregående

losy
losy