Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag Gav Gav Gav

Om din jävla blindhet inte funnits
Om jag aldrig pratat med dig
Om jag aldrig varit där

Hade denna känsla aldrig känts
Hade dessa sår aldrig skadat
Hade jag kunnat le på riktigt
Hade salta tårar aldrig runnit ner
i mina sår och förvärrat smärtan
NEJ, inget av detta hade någonsin behövts upplevas av någon!

Ingen Ingen Ingen är värd din svarthet
din ondska
din falska ord
din undvikliga blick NEJ inte ens du är det

En gång i tiden älskade jag dig och gav dig Gav Gav Gav
Men allt du gjorde var att Ta Ta Ta

En gång i tiden älskade jag Dig...




Fri vers av losy
Läst 550 gånger
Publicerad 2007-02-27 16:51



Bookmark and Share


  curra
Oj, vad bra vali!!
Känner igen sig en hel del!
Älskar sdig gumman
2007-03-07

  yoyyo
å gillar den sista meningen!
annars bra! :)
2007-02-28

    Fröken Briljant
Fint skrivet losy.
Känner igen mig, mycket.
2007-02-27
  > Nästa text
< Föregående

losy
losy