Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påminn mig


Påminn mig om livet
Om lappen jag glömde läsa
Om tandläkartiden

Påminn mig om att det är livet
inte tiden som rinner iväg
Om allt

Påminn mig att le åt dagen
Påminn mig
för jag har så lätt att glömma
att jag lever




Övriga genrer av yoyyo
Läst 801 gånger
Publicerad 2006-01-17 08:49



Bookmark and Share


  losy
Johanna JAG ÄLSKAR den här dikten!
Grymt bra skrivet!
Beundrar dig väldigt mycket ! ;D
2006-04-30

    AnnaGs
finner inga ord...helt otrolig....
2006-02-20

  Marlene Anna Linnéa
väldigt fin! jag behöver också någon som påminner mig ibland, då det känns grått...
men hoppas du kommer ihåg bättre snart - att och varför du lever :)
du berörde mig
2006-02-04

  Masoud Vatankhah
en mysig och angelägen påminnelse
2006-01-22

  Anders P VIP
problemet är att de är alla lappar jag glömde läsa och alla tandläkartider och andra.. som gör att jag får svårt att vara närvarande i nuet. Fint skrivet, tänkvärt.
2006-01-21

    ~musik~
viktiga budskap.. som nästan alla glömmer..
2006-01-19

  Josi
Precis! Denna dag kommer aldrig åter. Lev i nuet!
2006-01-17

    la-poet
*** va bra .. jättebra

det är precis så jag känner ibland.. behöver påminnas

tack
2006-01-17

  vega lando
inte nog med att du på senare sprudlat av inpiration och kastat bra text efter bra text, gör du här triumf med en helt otroligt skön text!
naiv,vågad och bitterljuv.
jag gillar känslosvängarna och diggar detta stilgrepp totalt tjejen!
2006-01-17

  rebecca d
tack för en jättefin dikt med ett viktigt budskap!
2006-01-17

  sol
ha ha..du är inte ensam
å här kom en påminnelse minsann
- tack!
2006-01-17
  > Nästa text
< Föregående

yoyyo
yoyyo