Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag försökte aldrig vara samma sak


Jag förstod nu
att det var aldrig mina läppar du kände
när du kysste mig
 
Jag förstod
att det var aldrig mig
som du längtade efter
när vi inte pratat på evigheter

det var väl bara jag
som aldrig kunde sluta
måla upp dig och mig i mina tankar

jag vet
jag borde ha frågat dig först
om jag fick sakna dig på nätterna 
då hela staden tycktes sova, utan jag

Jag förstod nu
att jag var aldrig samma sak
som flickan som så länge suttit fast under dina ögonlock

Ja, jag vet
jag borde ha frågat dig först
om hur du kände för mig
innan jag fastnade

Men jag hann aldrig

för jag hade redan
målat väggarna fulla
av saker jag tror du hade älskat

Om du älskade mig




Övriga genrer av yoyyo
Läst 1183 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-11-15 22:39



Bookmark and Share


    Tove Viola
Smärtsamt. Fint.
2012-03-30

  Pete
Bra som alltid^^
2009-03-23

  larsen
jag blir så berörd. känner igen mig i SÅ många av dina texter. verkligen SÅ, du kan få fram mina känslor mer än vad jag kan i detta läget.
Tack:)
2008-10-10

    inmeddiginålsögatkamel
att sitta fast under ögonlock....

:)
2008-08-21

  Michmich
\"för jag hade redan
målat väggarna fulla
av saker jag tror du hade älskat

Om du älskade mig\"

Helt enkelt brutal! underbar!
2008-05-08

    Jukebox
Underbart bra och mitt i prick. Berör verkligen. Precis som alltid.
2007-12-02

  Manal
alltid alltid så berör du mig och skriver ord som glittrar av känslor och poesi
2007-11-16

  albertina
Himmla bra det här, \"gillar\" massor.
Tänk vad komplicerat det kan vara, fast det egentligen inte borde det... Tack för bra läsning=)
2007-11-16

  Daniel_78 VIP
mm den känns
rejält.
2007-11-15

  loren
yoyyo för mig är dusjukt bra på att skriva känslor
like very much.... det är helt enkelt för bra
2007-11-15

    kung.karl
Å riktigt bra!
2007-11-15

    kung.karl
Å riktigt bra!
2007-11-15
  > Nästa text
< Föregående

yoyyo
yoyyo