Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriver till dig, igen


Hej
Det är jag igen
Förlåt du borde hata mig
för att jag aldrig kan släppa dig

du borde hata mig
för att jag inte kan tänka på
någon annan än dig

Jag bara önskar
att du kunde andas ut
utan att jag andas in dig

Jag bara väntar på
att du ska förstå vad du missar

Men du kommer aldrig förstå
Jag hatar mig
för att jag aldrig kan släppa dig

Du borde inte träffa mig
Du borde inte röra mig
även om jag ber dig

Hej
Det är jag igen
du vet hon som aldrig kan
glömma
även när hon vet att hon borde

jag kommer åka bort ett tag
bara för att få mig själv på andra tankar
jag önskar det vore enklare

Jag önskar

du kunde hata mig

bara tills jag slutade falla

släppa mig
för jag kan inte


Love
Joe




Övriga genrer av yoyyo
Läst 1436 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2007-11-24 14:55



Bookmark and Share


  Manal
Läser om och berörs än!
2014-06-23

  Josi
Fint skrivet, som vanligt!
2008-08-18

  Sara Lundell
"Jag önskar
du kunde hata mig
bara tills jag slutade falla
släppa mig
för jag kan inte"

Det är magiskt och sant! Att vilja ngt så mkt att man hatar det!
2008-07-08

  Pete
Gripande... målande och smärtsam
2008-02-19

    ej medlem längre
Känner igen mig så väl..den satt där den skulle
2008-01-10

    pladask
det här är hjärtskärande mörkt och jag gillar. allra mest formuleringen med att andas ut utan att bli inandad.
2008-01-09

  losy
älskade johanna! wow säger jag bara!
bästa dikten! saknar dig enormt!

That someday will bring us back together!
LOve u
2007-12-09

  Manal
vte du alal dina ord berör som alltid och denna dikt påminner mig om en tid som jag hade för många år sedan.
Man glömmer ska jag säga dig, men det tar väldigt väldigt lång tid.
man får ta varje dag som dne kommer.
2007-11-25
  > Nästa text
< Föregående

yoyyo
yoyyo