Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har väntat två gånger allt för länge


Det var så det var, igen
när du inte längre
visste hur du ville ha det

När jag visste att
allt jag ville ha var
dig

Jag minns hur du bad mig
att vänta
Men jag orkar inte
Jag orkar inte längre vänta
på att jag måste vänta lite till

Du sa att du tyckte om mig

Jag sa att jag har nog blivit kär
i något som inte hunnit blivit något alls

Jag har inte bråttom
men jag orkar bara inte vänta på
något som vi båda vet inte kommer bli av

Jag orkar inte vänta på
att du ska veta
hur du vill ha det

När allt jag vill ha
är dig




Övriga genrer av yoyyo
Läst 1014 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-10 15:25



Bookmark and Share


  hets
åh!
2011-04-24

    På andra sidan livet
"Jag sa att jag har nog blivit kär
i något som inte hunnit blivit något alls"

Så fruktansvärt bra bara.
2010-12-06

  sophie på väg
Oj. Den går rakt in. Raderna "jag har inte bråttom men jag orkar bara inte vänta på något som vi båda vet inte kommer bli av" säger så mycket om när känsla och löfte är helt olika saker. Tack.
2008-08-29

  AneLa
ohh dian dikter träffar mig direkt .. underbar .
2008-01-23

  curra
SÅ otroligt bra och sant!!
2007-11-13

  losy
mkt bra skrivet johanna! mkt!
2007-11-12

  Betlehemsstjärnan VIP
Gripande rader om kärleksovisshet..
Jobbiga saker//B
2007-11-10
  > Nästa text
< Föregående

yoyyo
yoyyo