Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tror jag börjar falla för dig


Den här är till dig okända/halvt kända själ

Jag vill slita av mig kläderna och springa naken tills jag tappar andan.

Jag vill riva ut mitt hjärta och se på det när det slår.

Jag vill blotta min nakna kropp och låta dig se in i min själ.

Jag vill dränka min sorg med din lycka en kort stund om och om igen.

Jag vill knåda ihop våra hjärtan till en deg och sedan fördela de jämnt.




Fri vers av losy
Läst 541 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-08-15 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

losy
losy