Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var inte tankt att det skulle bli sa nar jag kysste dig sista gangen tre mander sen.


Tiden skapar sar

Kommer du ihag nar du oppnade ditt hjarta och sa:
Jag Alskar Dig
Mina kinder oversvammades med salta tarar
Du oppnade en port nagon aldrig oppnat
Jag lat dig komma in
Jag tankte: Du har uttalat de varmande orden
Jag visste redan att Jag Alsakde Dig
Utan att tanka efter en sekund Alskade Jag Dig tillbaka




Tiden laker INTE alla sar, Tiden skapar sar
Jag vet inte vad jag
gjort
sagt
sett

Det du en gang uttalat ar bara tre ord
utan mening?

Du kanske forstar nu?





Jag kan inte sluta Alska Dig








Fri vers av losy
Läst 459 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-05 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

losy
losy