Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

namnlös

Det känns inte skönt att gråta längre
Hoppet om att det kommer bli bättre
blir bara allt svagare
Viljan om att det SKA bli bättra är starkare än någonsin
Ett samtal, ett sms hit och dit räcker inte längre till
Till att få mig på fötter någon enstaka sekund
Jag har fallit hårt den här gången
Allt är svart
Så svart det kan bli
Läkande ord har tappat sin verkan
Inget kan längre läka min sårade själ




Fri vers av losy
Läst 614 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-28 19:32



Bookmark and Share


  Softpurple
oj..det var starka ord..du förmedlade din känsla väldigt bra :)
2006-08-31

  yoyyo
denna text var stark.
(höll på att trilla av stolen)

bra skrivet
2006-08-30
  > Nästa text
< Föregående

losy
losy