Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är aldrig, aldrig, något som är glittrande bra. aldrig.



jag är en bergochdalbana.

alltså,
jag är inte i en.

utan
jag är en.


ena sekunden
då mår jag så dåligt
att jag bara vill dö.

den andra
då är allt... lite bättre?


saken är den att.
jag tror att
allt egentligen

aldrig är riktigt bra.




Fri vers av Kathleen
Läst 682 gånger
Publicerad 2006-04-10 23:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Uj..känner känslan..mer än jobbig..fast ibland bara en likgiltig insikt.
Bra!
2006-07-14

  losy
Känner igen mig väldigt mycket här...!
Bra skrivet!
2006-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Kathleen