Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kl: 02.37


Jag vill inte sova

Jag vill inte somna,
För jag vill inte vakna.

Jag vill inte vakna,
För jag vill inte jobba

Jag vill inte jobba,
För jag vill inte tjäna pengar.

Jag vill inte tjäna pengar,
För jag vill inte leva.




Jag vill inte leva,











För jag vill inte dö.




Fri vers av Hemlig Agent
Läst 510 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-21 23:26



Bookmark and Share


    Nattviol
klurigt dilemma det där - att inte vilja leva
för rädslan att dö....
åsså har vi inget val, it sucks!
2007-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Hemlig Agent