Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Schackpoesi


Potentiell Världsmästare (Schackpoesi)

Känner mig oövervinnerlig

Men efter ett tag känns det
som om att alla jag möter
gör sitt livs parti

Precis här och nu

Precis just mot mig

Kan de inte sätta bort sig ?

Precis som de har gjort
mot andra tidigare

- Du måste tänka att varje motståndare
du möter kan vara en potentiell världsmästare
i schack

© Christer Johansson 2013-07-15





Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-15 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP