Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som en stjärna...


Stjärnan



Jag känner mig ensam
som bland miljarder stjärnor

Det finns bara en stjärna
som kan tillintetgöra min ensamhet

jag tror att du är den där stjärnan




Fri vers (Fri form) av M:tin
Läst 419 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-07-16 22:12



Bookmark and Share


  Connie
Otroligt vackert beskrivet!
2014-04-10

    ej medlem längre
Kusligt nog, har jag tänkt exakt de här orden! väldigt fin metafor...!
2014-02-05

  Ninananonia VIP
Fint...om stjärnors ensamhet
2013-10-12

    Jim Friberg VIP
Snyggt!
2013-07-31

    ej medlem längre
Det där var riktigt vacker poesi
Tack!
2013-07-16
  > Nästa text
< Föregående

M:tin
M:tin