Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Når aldrig fram

 

Under tröskeln

tillsammans med gråsuggorna

meningslösa parader




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 314 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-07-17 10:56



Bookmark and Share


  pixter
Komiskt tänkvärt... och så bra. Titeln både för och följer... snyggt
2013-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth