Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HENNES BLICK

 

var tom

Såg bortom

Som om

hon sökte

ett svar

 i fjärran

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-17 17:54



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Bra beskrivning av nåt jag brukar göra...
2013-07-19

  Lars Hedlin
Hoppas svaret hittas .....
2013-07-18

  Angel of love
Drömlik..
Vacker
2013-07-17

  Carina Bendix
Hade en dröm om en kvinna med sån blick en gång..
2013-07-17

  stig wikman
Svaret är .
BEAUTIFUL
POESI.
2013-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP