Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag ska jag.......

Idag ska jag dansa
så byxorna fladdra
Idag ska jag le
och vara fri........









Fri vers av mjuk
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-04 17:36



Bookmark and Share


    jäntan
BRA skrivet!

Om man i alla fall har tänkt tanken så är man ju en bit på vägen...
2006-03-18

    Mejja
*ler* Låter härligt!
Ja leva livet!!!
2006-03-14

    Loveu2
Vilken härlig dikt om frihet!
Det måste vara härligt att kunna käna så!
Hoppas att fler har det som du!
Bra skrivet!
2006-03-11

    Mejja
Öåter underbart härligt fritt!
Ja, njut av livslyxen vi fått!
2006-03-05
  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk