Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NAKEN

Naken med dej
och min längtan

Vetskap 
att du är nära

Smekande sökande händer
som huden bränner

Heta kyssar
ögon brinnande 
av begär

Inget
kan stoppa 
den stunden

när vi av tanken är bunden
att helt och fulltfå äga

Så naken
jag är
med min längtan

 

M-L

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-07-18 11:42



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Man kan vara naken på fler sätt än ett...
2013-07-19

  ULJO
Kärlek, kärlek
2013-07-19

  S.A.I. Steve Lando VIP
med åtråhetens fulla kraft
inlevs detta passionsfyllda alster
2013-07-19

  M M Mannheim VIP
Tyckte väl att jag kände igen dig underst på bilden!
2013-07-18

  Carina Bendix
Helt underbar text!! Bravo! :)
2013-07-18

  stig wikman
Jag njuter av
din ljuvligt
sensuella text.
Nice MAJ-LIS.
2013-07-18

  Lars Hedlin
Mycket mycket fint och sensuellt;)
2013-07-18

    ej medlem längre
härligt sensuell..
2013-07-18

  Angel of love
Underbart vacker!
2013-07-18

  aol
underbart skaldat hett passionerat man blev så tagen, tack kram fine poetvän,
2013-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP