Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hänvisning saknas

Mot bättre vetande
slog jag ditt nummer
Oregelbunden signal

"Numret har upphört
på kundens begäran.
Hänvisning saknas."

De anade nog aldrig
hur rätt de hade.




Fri vers av Yvonne Diana
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-18 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yvonne Diana
Yvonne Diana