Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hungrig lek!

Vill vara helt nära din hud vill känna din andning


Fuktiga läppar och fingertoppar som berör


Spännande, triggande, sensuellt och mjukt


Svettiga kroppar i hungrig lek


Jag har varit tom, Så oändligt tom


Tills jag mötte dig




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 327 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-07-18 16:59



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Sensuell lek fint beskriven.
2013-07-20

  Rozsi.kovacs

sensualismen andas i dina ord o lyfter din hunger till din älg skog
2013-07-19

  Sofhia Wirström
fina rader om längtan
passion
närhet

2013-07-19

  Siggesdotter
Så fint! Att hitta sitt hjärtas längtan :-)
2013-07-19

  Tess74
Jättefint. Framförallt dom två sista raderna
2013-07-18

  Fem hjärtan VIP
Så härligt längtansfullt och berörande!
2013-07-18

  Carina Bendix
Helt underbart vackert och berörande!
2013-07-18

    ej medlem längre
Du skriver om längtan så det känns.
2013-07-18

  Maj-Lis VIP
En underbar längtan
2013-07-18

  Angel of love
Åh vilken underbar längtan och ömhet.
2013-07-18

  Palett
Starkt om längtan !
2013-07-18

    ADI Nehlin
vackert
2013-07-18

  Rise Little One
en blandning av längtan och fantasier i kär lek!
2013-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin