Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VILL INTE

Vill inte vara ett ingenting

Vill inte komma

bortom stjärnorna

Vill vara som en liten vind

här runtomkring

Vill inte gömmas glömmas

och snart vara inte ett namn

Vet inte vart jag vill bara

Men jag vill

att de här är min hamn

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-07-18 19:49



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Du blir aldrig ett ingenting.
2013-07-19

  Lars Hedlin
Känns som lite ångest i dina rader...
2013-07-19

  Carina Bendix
Du kommer aldrig att gömmas eller glömmas! Kram
2013-07-18

  stig wikman
Men bortom
stjärnorna är
det säkert
vackert.
NICE POEM.
2013-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP