Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Carinas dikt Det viktigaste för mej


HUR SOM HELST

 

kan det bli

när hjärtat

struntar

i hjärnan




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-07-18 20:37



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Ja...suck...kan bara hålla med
2013-07-19

  S.A.I. Steve Lando VIP
kort är gott
og här blir det tillikt sant
2013-07-19

  Lars Hedlin
JA kan bli kous eller kanske tvärt om också...
2013-07-19

  Carina Bendix
Det bästa är när dom samarbetar, men måste jag välja så följer jag hjärtat. Det blir aldrig 100% bra hur man än gör, men kärleken bör alltid få styra, annars blir det verkligen fel!
2013-07-18

  Angel of love
Ja de borde arbeta tillsammans mer .
2013-07-18

  aol
för känslan ljuger aldrig,
2013-07-18

  stig wikman
JA .
och kanske
vice versa.
TÄNKVÄRT.
2013-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP