Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du skulle fråga hur det känns

Jag kan inte hoppas
på någon annan än dig.

Samtidigt vill jag
bli kvitt dig.

För du förstör mig.




Fri vers (Fri form) av Flickanidecember
Läst 142 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-18 21:38



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Förstår!
2013-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Flickanidecember