Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TÄNK EFTER

 

Borde

tänkt efter före

Men

om jag tänkt efter före

hade det ändå hänt

 Det

som jag inte

tänkte efter före

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-19 13:02



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslan i magen och i själen
2013-07-20

  Mona Nordkvist VIP
Ja, ibland hjälper det inte hur
man tänker efter.
2013-07-19

    Dan Myrbeck
Tror ja förstod. Bra!
Fick mej att tänka på Tage Danielsson
i den där om Harrisburg.
2013-07-19

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det kanske det hade...eller...måste tänka...
2013-07-19

  aol
ja känslan inom en ljuger aldri, kraaaam,
2013-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP