Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KYSSEN

Hur ska jag

kunna beskriva

lyckan

 

när du

med leende ögon

tar mej

i din famn

 

kysser mej

viskar

vackra ord

 

kysser mina ögon

blinda

för allt annat

än dej

 

hur

ska jag kunna

beskriva

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-07-19 18:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"kysser mina ögon
blinda
för allt annat
än dig"

Så himla fint! :)
2013-07-23

  Lars Hedlin
Den kan man ej sätta ord på!
2013-07-20

  ULJO
Vackert
2013-07-19

  Mona Nordkvist VIP
Lyckan är svårbeskriven
men du har lyckats.
2013-07-19

  Carina Bendix
Man kan förstå lyckan genom att läsa din vackra text! :)
2013-07-19

  Ewa-Britt Nilson VIP
Kyssar
förklara
så´n vara
omedelbara
och rara kan
vara svåra att
få pränt, men text
förmedlar gott
det som hänt!
2013-07-19

  M M Mannheim VIP
Jag tycker att du är duktig på att beskriva lyckan av kyssen. Lycklig den som dina kyssar får! Vi andra får njuta av dina ord!
2013-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP