Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LUSTEN

 

Tror

jag avstår lusten

För att slippa känna

förlusten




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-19 21:42



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Finns fler sätt. Kram
2013-07-20

  M M Mannheim VIP
Om du avstår från lusten blir det en förlust för lusten.
2013-07-19

  flygia
I Västerlandet är det status att hoppa omkring i lustans
bollhav tills man stupar på sin post.
Det finns andra och klokare kulturer.
Och människor.


2013-07-19

  Carina Bendix
Bra insikt.
2013-07-19

  Mona Nordkvist VIP
Så har jag också känt.
Och gör det fortfarande...
2013-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP