Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skitserat II


vid änden av lärkans ton
sitter nunnan och avgrunden filosoferande
över plankan, döden och drömmarna
när det orange passerar
det är storheten över tiden som öppnar orden
ritar sandmönster mellan tå och fingrar
tänk att vara människa skrockar de båda
viker en crèpe med choklad och skålar så det klingar
när allting nu är allting
och värmen doftar vitlök och skratt




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-20 17:59



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Som sagt ...
... det är inte så underligt att
jag saknar dig
när du ej är här hos mig ...
2013-07-21

  Ulf D VIP
En avslappnad koncentration av närvaro, en stund av ro att läsa denna.
2013-07-20
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP