Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära nu

 

nära nu

 

skuggorna

spelar

spröda toner

 

vilar

över spegel sjö

 

svanparet

glider sakta

över stilla vatten

 

silvernät

och mossbevuxen sten

 

där

någonstans

växer vår kärleks

sköra orkide'




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-07-20 18:44



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vacker poesi
2013-07-23

  Lars Hedlin
Verkligen fint skaldat!
2013-07-21

  ULJO
Strålande poesi
2013-07-20

    ej medlem längre

mycket vacker poesi
2013-07-20

  Angel of love
Ödmjukt vackert .
2013-07-20

    ej medlem längre
väldigt vackert..
2013-07-20

  Alva Johnsson VIP

O, det förnimms en spirande känsla.
Så ljuv, så skör.
2013-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP