Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det man inte vet

.

I din famn
vaggas jag
in i tryggheten

Då jag slungas tillbaka
till verkligheten
Blir det svårare att överleva




Fri vers av Mejja
Läst 352 gånger
Publicerad 2004-08-16 23:51



Bookmark and Share


    Barbro. Norberg-Rönnlund
tycker jag om; litenheten, skörheten
och stråket av rädsla. Har ett litet förslag
bara; då jag slungas tillbaka TILL verkligheten BLIR DET svårare att....
2004-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Mejja