Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trötter!

 


Känner mig lite trött Just Nu !




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-21 12:16



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Så på pricken -Trötter är då för gullig!
Receptet: Vila:-)
2013-07-29

  agneta pichler
de e ju jag på bilden
varje morgon.. :)


2013-07-23

  anits VIP
Då är det dags att ta
en paus och vila
2013-07-23

  Angel of love
Vila och hämta kraft.
2013-07-21

  Fem hjärtan VIP
Då är det bara vila som gäller..:)
2013-07-21

  Sofhia Wirström
återhämta dig
hämta krafter
från naturen
2013-07-21

  ResenärGenomLivet VIP
Då får du vila och hämta krafter...kram...
2013-07-21

  Rise Little One
Vad sägs om en "hönlur"...
2013-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin