Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I visshetens rum

.

I panik springer jag
Rusar ut i det okända

Allt nytt främmande
Vänder åter om

Till det välkända




Fri vers av Mejja
Läst 353 gånger
Publicerad 2004-08-16 23:57



Bookmark and Share


  Tothem
känner igen mig......men man måste våga igen och igen.... Tack till min favoritpoet Majsi!!
2004-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Mejja