Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom liv!

.

Begravde ordet älska
i trädgårdens
mörkaste hörn

Nu finns chans
till nytt liv




Fri vers av Mejja
Läst 377 gånger
Publicerad 2004-08-17 00:04



Bookmark and Share


  madinsane
..går jag vidare. Tror på allt. Tacksamt.
2005-01-25

  Pica pica
Så underbar bild du ger i denna din dikt... väcker i mig en längtan att göra likadant. Tack!
2004-08-24

    Barbro. Norberg-Rönnlund
i all sin enkelhet & budskapet är solklart.
Mycket bra !
2004-08-24

    Agneta VIP
mig att tänka på nytt sätt... Underbart skrivet.. :)
2004-08-19

  Rachel Roth
...vilket utrop....kände att det hoppade till inom mig...tack!
2004-08-18

  Cattis Rönn
riktigt bra...nystarter gör en stark!!
2004-08-17

  Zam
verkligen fint skrivet
2004-08-17

  Tothem
med god skötsel kan allt växa igen. Tack!
2004-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Mejja