Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solvarm

saknar något
jag vet inte vad

eller

solvarm kropp
sliten

saknar något
eller var det

någon


nej

jag är ju för stark
att sakna någon

solvarm kropp
bränner gör ont

mest med tårar
som gör fåror
i min så
solbrända hud


solvarm kropp
saknar
men vet inte vad..

är det
kanske mat ?




Övriga genrer av agneta pichler
Läst 238 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-07-22 20:37



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Texen berör.........
2013-07-29

  Gerd Vading
Rolig slutrad. Gillar den mycket. Den vänder upp och ner på tankegången.
Kanske ett sätt att skydda sig från smärtan.
2013-07-23

  Sofhia Wirström
berörande rader
varma rader

2013-07-23

  agneta pichler
Rozsi.. Du har så rätt..

vad är mat
i jämförelse med
kärlek
sådan äkta kärlek

2013-07-22

  Rozsi.kovacs

Nej tror det är kärlek den vinner över mat
2013-07-22
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler