Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kikhål


kikar in
igenom ett kikhål

så nyfiken

vad vill jag se

fulländad lycka

ett par som sover
tätt tätt ihop

eller

ihopslingrade
svettiga
två kroppar
som kämpar
för att nå målet
där båda
står som vinnare

~~~

slänger kikhålet
av skam

i brunnen

låser in ögonen

blundar hårt

kan inte sova..

fullmånen bländar


~ netis ~


23/7-2013

mölndal












Övriga genrer av agneta pichler
Läst 323 gånger och applåderad av 13 personer
Utvald text
Publicerad 2013-07-23 00:18



Bookmark and Share


  Angel of love
En vacker och längtansfull text. Och så värd den fina stjärnan.
2015-01-18

  Lars Hedlin
en längtandestext!
2013-07-29

  Carina Bendix
Bra skrivet! Ibland kan man nästan känna skam över att livet inte är som man vill att det ska vara!
2013-07-23

  Sofhia Wirström
starka och berörande rader
om att vilja fly undan ibland
när man inte orkar
alla
dessa intryck
2013-07-23

  Rozsi.kovacs

gillar denna Agneta låser in ögonen jag det skulle man ibland,
vilja göra o kanske öronen också..
2013-07-23
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler