Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN RODDARE

ska gå i hamn

från ett mörkt

och stormigt hav

 

Svårt är steget

från båt till land

 

Känner så den starkes hand

som hjälper över

allt blir lungt och stilla

 

Båten syns ej mera

 

Aldrig någonsin

man lägger ut

från denna strand

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-07-23 15:44



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint!
2013-07-29

  ResenärGenomLivet VIP
Tryggt med en stark hand till hjälp...
2013-07-24

  Carina Bendix
Vacker symbolik!
2013-07-23

    ej medlem längre
den är fin..
2013-07-23

  Eva Helene VIP
Vacker symbolisk dikt.
2013-07-23

    ej medlem längre
fint skrivet!
2013-07-23

  aol
rofyllt vackert skaldat vännen,
2013-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP