Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Socker gör ondare än salt i sår.


Missbrukare

Säg emot. Ta lite plats. Var rå.

Det är enklare att säga emot, det är enklare än man tror.
Det är enklare än att läsa tankar.

Om det du säger är sant så stämmer ditt kroppspråk
Om det du säger är redigerat så förstår jag Dig inte alls
Om du ljuger i någons ansikte, mitt emot ditt

Så förstår jag inte varför du var sannerlig från början.

Jag tycker inte synd om dig Ditt eller din.
Jag tycker inte synd om mig.

Jag antar att jag inte lyssnat fastän jag hört
Jag har inte sett fastän jag tittat och jag har inte förstått för att det inte fanns någonting att förstå.

Det var en saga, då var sagan slut.

Var inte rädd för att såra.

Vi kan inte skydda någon annan från att bli sårad av dina ord, träna på mig, Såra mig, så att du inte sårar någon annan.

så som din oro är din sårbarhet och det sårar oss.

Du sårar dig själv när du får för dig att du sårar mig när du har någonting troligt att såras med.

Jag såras inte. Jag blir glad

för den osårbarhet du ger mig möjligheten att visa de gånger då det faktiskt såras.

Saltiga sår gör sig stark.
Ge ärligheten en spark

låt bli

Socker och diabetes.




Fri vers av Novalill
Läst 365 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-23 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Novalill
Novalill